Καλώς Ήρθατε στο Θερινό Πρόγραμμα των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη


Στο Summer Camp 2015, έχουν δικαίωμα συμμέτοχης παιδιά από 6 έως 12 ετών. Τα θερινά τμήματα θα λειτουργήσουν συνολικά 5 εβδομάδες, από τις 16/6/2015 έως και 17//7/2015 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 8 π.μ. μέχρι τις 4 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν όσες και οποίες εβδομάδες επιθυμούν. Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτήριων μας ενώ μεταφορά των παιδιών γίνεται με τα σχολικά λεωφορεία μας από έμπειρους οδηγούς & συνοδούς.

Τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη υπηρετώντας έμπρακτα, εδώ και 50 χρόνια , την άρρηκτη σχέση της πνευματικής και ψυχικής ανάτασης με την υγιή σωματική διάπλαση, έχοντας ως στόχο μια αρίστη ποιοτικά εκπαίδευση, διευρύνουν τις δραστηριότητες τους με θερινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας. Σκοπός του summer camp είναι η ενεργοποίηση όλων των δεξιοτήτων των παιδιών και μετά τη λήξη του σχολικού έτους. Το θερινό μας πρόγραμμα είναι εμπλουτισμένο με δραστηριότητες αθλητικές, καλλιτεχνικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές και φυσικά, εκπαιδευτικές. 

Σύγχρονες & Ασφαλείς Εγκαταστάσεις

Έμπειροι εκπαιδευτικοί

 

Πλούσιες Δραστηριότητες

Υγιεινή Διατροφή

Ασφαλής Μετακίνηση

 


SummerCamp. Το Camp των Καλοκαιρινών δραστηριοτήτων. Καλοκαιρινή απασχόληση στην Αθήνα

Καλοκαιρινές διακοπές με αμέτρητες δραστηριότητες για τα παιδιά της Αθήνας.

Καλοκαιρινές στιγμές...

Παιδική χαρά για την καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών Καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών με αφήγηση παραμυθιών Εξωτερικές δραστηριότητες των παιδιών στο SummerCamp Λαμπίρη στο Μοσχάτο, Νότια Προάστια Αθήνας, Αττική. Εξωτερικές δραστηριότητες παιδιών στο Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη στο Μοσχάτο Αττικής